Een nieuwe campagne ter promotie van aardgas
  • Nieuws

Een nieuwe campagne ter promotie van aardgas

De aardgasfederatie lanceert haar nieuwe campagne ter promotie van gas.  Dit keer wil ze vooral een meer ecologische boodschap meegeven: aardgas is een natuurlijke energiebron die dé ideale combinatie vormt met hernieuwbare energie. 

U herinnert zich vast nog de vorige campagne uit 2010. In de spot werden allerlei voorwerpen uit ons dagelijkse leven met wol ingepakt. Gas is immers een zachte, comfortabele en snelle warmtebron.  

Dit jaar neemt het aardgas de gedaante aan van een reuzegrote blauwe beer, die sommigen al "Big Blue" hebben gedoopt. Hij omringt ons in ons dagelijkse leven, zowel thuis als tijdens onze verplaatsingen.

Ga naar www.aardgas.be

Aardgas als gedroomde partner voor hernieuwbare energie

Aardgas biedt ons niet alleen de warmte en het comfort die we vandaag nodig hebben, het is ook de ideale partner voor de energie van morgen.

De zon, de wind enz. zijn niet voortdurend en niet in voldoende hoeveelheden beschikbaar om aan onze behoeften tegemoet te komen. Aardgas daarentegen, is altijd voorhanden.

Ontdek de video: 

Nog geen gasaansluiting?

Net als duizenden andere Brusselse gezinnen, kan ook u gebruikmaken van aardgas voor uw verwarming of om te koken. Maar liefst 99,9 % van de Brusselse huishoudens kan meteen op aardgas aangesloten worden.

Hoe gaat u te werk om over te stappen op aardgas?

Om uw woning op gas aan te sluiten, kan u online een aanvraag indienen.

Tarief voor een gasaansluiting vanaf de straat en de plaatsing van een meter: vanaf € 422,29, 21 % btw inbegrepen (tarief 2016)

Enkele nuttige links