Sibelga, Top Employer voor het twaalfde jaar op rij

Sibelga, de Brusselse netbeheerder voor elektriciteit en gas, sleept dit jaar opnieuw het certificaat van ‘Top Employer’ in de wacht. Dat label beloont onze inzet voor de kwaliteit van onze werkomgeving en -omstandigheden.

Een beoordeling van onze HR-praktijken

Het certificaat wordt uitgereikt aan bedrijven die zich onderscheiden van andere als het gaat om voorbeeldpraktijken op het vlak van HR-beheer. Denk maar aan de bedrijfsstrategie, de werkomstandigheden, kansen voor professionele ontwikkeling en de bedrijfscultuur. 

Er is dus eerst een objectieve en feitelijke studie gebeurd van het HR-beleid van Sibelga.

Fier, jaar na jaar!

Voor het twaalfde jaar op rij uitgeroepen worden tot Top Employer, voor Sibelga is dat een hele eer. Het toont aan dat wij ons inzetten om onze werkomgeving en de kansen voor professionele ontwikkeling voor onze werknemers continu te verbeteren. 

Een realisatie waar we fier op zijn! We doen er alles aan om dat kwaliteitslabel de komende jaren te behouden.

Ook zin om aan de slag te gaan bij een Top Employer? Check dan snel onze vacatures