Ons aanbod voor onze partners

Sibelga is als distributienetbeheerder een belangrijke schakel in het energielandschap.

Onze taak is om de hele stad continu van energie te voorzien. Dit is een enorme klus die we niet zonder jullie, onze partners, zouden kunnen klaren. Wat wij jullie als partner kunnen aanbieden, vind je hier terug.

 

Openbare besturen

Wij bieden tal van diensten aan om de energietransitie van de openbare besturen in Brussel aan te moedigen. Of het nu gaat om renovatie, mobiliteit of openbaar laden, wij helpen je op weg naar een duurzamere toekomst.

Bekijk ons aanbod

Marktspelers

Ben je een energieleverancier, flexibiliteitsleverancier of een Esco? Dan zullen we ongetwijfeld samenwerken in het Brussels energielandschap.

Lees meer

Bouwprofessionals

Voor installateurs en andere bouwprofessionals bieden we nuttige informatie aan, zoals details over meterkasten en hoe je plannen kan aanvragen.


 

Lees meer

Eigenaars hoogspanningscabines

Alles wat je moet weten als je een hoogspanningskast bezit.

Lees meer

Open hardware

Technologische oplossingen die je het leven makkelijker maken en vrij beschikbaar zijn. Daar zorgt Sibelga voor.

Ontdek onze modules

Open data

Wij publiceren regelmatig nuttige marktgegevens zoals de calorische waarde van gas, market consultation report en de residuele factor.

Naar onze data

Ijking van energiemeters

Ons laboratorium is geaccrediteerd door BELAC ISO/IEC 17025 en kan voor jou in alle onafhankelijkheid elektriciteits- en gasmeters testen of ijken.

Meer lezen

Nuttige websites

Sibelga Academy

Zin om uw kennis qua aardgas en/of elektriciteit te ontwikkelen of uit te breiden? Ontdek ons opleidingsaanbod!

Lees meer over Sibelga Academy

RenoClick

RenoClick biedt de openbare besturen vijf essentiële en aanvullende diensten waarmee ze hun gebouwen duurzamer en performanter kunnen maken.

Lees meer over RenoClick

Energids

Energids werd opgericht door Sibelga om de Brusselaars een antwoord te bieden op al hun energievragen. Energids is een website, een magazine en een nieuwsbrief.