Ontdek ons memorandum

Tegen de achtergrond van een energielandschap in volle vernieuwing en de nakende verkiezingen, heeft Sibelga haar memorandum opgesteld.

Win gratis tickets voor Batibouw 2024

Bent je van plan je huis te renoveren om het energie-efficiënter te maken? Doe dan nu mee aan onze wedstrijd en win één van de 200 gratis tickets voor de Batibouw beurs.

Fibru: het Brussels Gewest brengt zijn glasvezel op de markt

Al jarenlang investeren de Brusselse overheidsinstellingen in glasvezel. Vanaf 2024 zal het Gewest deze infrastructuren op de markt brengen binnen het Fibru-netwerk met als doel een beter beheer en snellere ontwikkeling van glasvezel in Brussel.

Connecting for an energizing future

Dit was de titel van de uitnodiging die onze stakeholders kregen voor een event dat Sibelga op donderdag 9 november 2023 organiseerde. Het werd een reflectie- en uitwisselingsmoment rond energietransitie.

De onestopshop RenoClick blaast zijn eerste kaarsje uit

Sibelga begeleidt nu al een aantal jaar de openbare besturen bij het uitvoeren van werken om hun gebouwen energie-efficiënter te maken. Vandaag vieren wij de eerste verjaardag van de onestopshop Renoclick, een uniek loket dat vijf aanvullende diensten samenbrengt voor duurzamere en performantere openbare gebouwen.