Elektriciteitspannes

Bij een elektriciteitspanne trachten we dit zo snel mogelijk te communiceren, samen met een vermoedelijke eindtijd. Volg zowel op onze site als op twitter de vooruitgang op.

Bekijk de actuele elektriciteitspannes

Geplande onderbrekingen

Een performant netwerk behouden vraagt onderhoud.  Daarom moeten wij regelmatig werken uitvoeren.  Getroffen bewoners worden persoonlijk op de hoogte gebracht.

Bekijk alle geplande onderbrekingen

Defecte straatlampen

Straatverlichting is in een stad als Brussel belangrijk.  Merk je een defect op meld het ons meteen! Of bekijk en volg de status van reeds gemelde defecten.

Meld een defect

Meterproblemen

Een probleem met jouw elektriciteits- of gasmeter? We leggen uit hoe je omgaat met de verschillende meterproblemen.

Bekijk de oplossingen

Gasgeur

Ruik je gas in uw woning, gebouw of op straat? In enkele stappen kan je je veilig stellen en weet je wie te contacteren.

Wat te doen bij gasreuk

Koolstofmonoxide (CO)

Hoofdpijn? Problemen met je zicht? Misschien ben je wel het slachtoffer van CO-vergiftiging. Wat zijn de symptomen? Wat te doen? Hoe voorkom je CO-vergiftiging?

Alles wat je moet weten

Werven in straat

Ons energienet vernieuwen is belangrijk om iedereen in de toekomst van energie te blijven voorzien.  Dat vraagt uiteraard dat we werken in straat moeten doen. Niet altijd evident in een stedelijke omgeving.

Alles over onze werven

Energids

Energids werd opgericht door Sibelga om de Brusselaars een antwoord te bieden op al hun energievragen. Energids is een website, een magazine en een nieuwsbrief.