Openbare raadpleging ontwikkelingsplannen Sibelga 2024-2028

Deze openbare raadpleging is afgesloten

Sibelga heeft haar ontwikkelingsplan voor de periode 2024-2028 opgesteld, dat tot doel heeft om een veilige en betrouwbare energievoorziening te garanderen in Brussel, terwijl het bijdraagt aan de energietransitie van de regio.

Ontvangen opmerkingen en antwoorden van Sibelga

Download de analyse en de antwoorden van Sibelga op de opmerkingen die zijn gemaakt tijdens de openbare raadpleging.

Ons definitieve voorstel

Naar aanleiding van de ontvangen opmerkingen tijdens de openbare raadpleging, hebben we een definitief voorstel opgesteld dat we hebben ingediend bij de regulator Brugel.

Deze openbare raadpleging is afgesloten

Ontdek nu ons plan dat onderworpen is aan openbare raadpleging van 12 mei tot 12 juni 2023.

Uw opmerkingen en suggesties gedurende deze periode kunnen helpen om het definitieve ontwikkelingsplan 2024-2028 te verbeteren dat op 15 september aan Brugel zal worden voorgelegd.

Download de nota
Ontdek onze nota bestemd voor de publieke raadpleging van onze ontwikkelingsplannen gas en elektriciteit voor de periode 2024-2028.
Download document

Uw commentaar op onze ontwikkelingsplannen

Deel jouw commentaren op onze ontwikkelingsplannen.
Let op, dit formulier is het enige geautoriseerde kanaal om uw opmerkingen in te dienen tot en met maandag 12 juni 2023.

Deze openbare raadpleging is afgesloten

Door deel te nemen aan deze raadpleging, stem je ermee in dat Sibelga jouw gegevens verwerkt om je mening te verzamelen. Je kan je toestemming intrekken, je gegevens inzien, corrigeren en wissen door contact op te nemen met onze data protection officer.

De verzamelde reacties zullen worden opgenomen in een bijlage aan het voorstel van het ontwikkelingsplan.