Als ideale oplossing voor uw verwarmingsproblemen, kunt u bij Sibelga tegen erg voordelige voorwaarden een radiator huren.

Voor minder dan 20 euro per maand kunt u al een nieuwe, op en top betrouwbare aardgasradiator in huis halen, compleet met thermostaat die aan alle veiligheidsnormen voldoet.

De plaatsing is gratis! (*)

Vooraleer we het toestel komen plaatsen zal één van onze technici nagaan of het mogelijk is het toestel in alle veiligheid en volgens de geldende normen te plaatsen.

Als zijn advies positief is, kunnen we een huurcontract opmaken en zal de vaste Sibelga-installateur vervolgens de door u gekozen radiator gratis installeren.

(*) Bijkomende installatiekosten zijn mogelijk indien uw installatie conform dient gemaakt te worden aan de geldende normen. (bvb plaatsing van verluchtingsroosters)

Waarborg, service en kwaliteit

Al onze toestellen krijgen een waarborg mee van 24 maanden.

Herstellingen zijn voor rekening van Sibelga, op voorwaarde dat de huurder van het toestel tussen de 12de en 14de maand van het huurcontract een onderhoud heeft laten uitvoeren door de vaste Sibelga-installateur.

Enkel de verplaatsingskosten (21,78 euro incl.BTW) zijn voor rekening van de huurder. Deze verplaatsingskosten worden ook aangerekend als de installateur zich nodeloos moest verplaatsen, dus als u bijvoorbeeld afwezig was op het tijdstip van de afspraak.

Na 5 jaar...

Na de huurperiode wordt u automatisch eigenaar van - en verantwoordelijk voor - de radiator die bij u werd geïnstalleerd.