Een frisse wind op Energids.be
  • Nieuws

Een frisse wind op Energids.be

Misschien las u het al in Energids, het magazine dat bij alle Brusselaars eind juni in de bus viel. Of u merkte het gewoon online… De website Energids.be ziet er helemaal anders uit! Geen wezenlijke veranderingen, want de formule en doelstellingen blijven dezelfde: u op een neutrale en betrouwbare manier informeren over alles wat met energie te maken heeft in Brussel.

Maar wat de vorm betreft, zijn er enkele opvallende wijzigingen. Zo is de site nu even makkelijk raadpleegbaar op uw tablet en smartphone als op uw computer. De layout past zich automatisch aan elk scherm aan.

Via thematische dossiers vindt u nu trouwens alle vragen terug over een specifiek onderwerp. Dat gaat van correcte handelingen bij stroomstoring tot de zuinigste manier om warm water te gebruiken.

Wie goed oplet, ziet ook enige gelijkenis qua kleuren en grafische stijl met de site van Sibelga. Een logische keuze want beide sites horen tot dezelfde familie. En zo zijn er nog wel enkele verbeteringen die surfen op de site vergemakkelijken. Ga snel kijken op Energids.be.

de vernieuwde Energids.be website