Sibelga genomineerd voor Manager de l’Année 2020 !
  • Artikel

Sibelga genomineerd voor Manager de l’Année 2020 !

Twee jaar lang al is Marie-Pierre Fauconnier, onze Algemeen directeur, de drijvende kracht binnen onze organisatie. Dankzij de steun en de expertise van alle medewerkers heeft zij een strategisch plan opgezet dat Sibelga in staat stelt om de koers voor 2050  uit te zetten en zich te positioneren in een energiesector die volop in verandering is. Haar visie uit zich in een wil om de levenskwaliteit van alle Brusselaars te verbeteren waarbij Sibelga haar plaats in de energietransitie bevestigt.   

Sibelga: eerste openbare onderneming geselecteerd voor de titel van “Manager de l’Année”! 

Marie-Pierre Fauconnier behoort tot de tien Franstalige finalisten die een professionele jury heeft geselecteerd voor de Manager de l’Année. We zijn er trots op dat we de eerste openbare onderneming zijn die sinds 1985 voor de titel wordt genomineerd. Dat initiatief van Trends Tendances in samenwerking met Kanaal Z onderscheidt de deelnemers voor de kwaliteit van hun management, hun beslissingen, de innovatie en de groei van hun onderneming.   

Het gaat om een echte erkenning van de uitmuntendheid van onze essentiële dienstverlening aan alle Brusselaars én de verschillende innoverende projecten die de klimaatdoelstellingen van Brussel concreet maken (energiegemeenschappen, laadpalen, waterstof, fotovoltaïsche energie ...) 

Stemmen kan vanaf  23 november  

Wenst u de innovatie en de uitmuntendheid op energievlak in Brussel te steunen? Voelt u zich betrokken bij de energietransitie voor en door de Brusselaars?
Check dan snel www.managerdelannee.be. Daar vindt u het profiel van Marie-Pierre Fauconnier terug. Online stemmen kan van 23 november tot  6 december. We danken u nu al voor uw vertrouwen en uw steun! 

Klik hier om het volledige interview te lezen ⇾

 Logo Trends Manager de l'année 2020

#FIER #Brussel #managerdelannée #energietransitie