• Nieuws

Sibelga-magazine lente 2010

Net als alle Brusselaars, krijgt ook u deze week ons Sibelga-magazine thuis in de bus. Om u op de hoogte te houden van interessante weetjes voorzien we elk jaar een lente- en een herfstnummer.
Met onderwerpen zoals de energiepremies van het Brussels Gewest, en de veiligheid van ons gasnetwerk is dit nummer alleszins het lezen waard...

Cover Sibelga Magazine 2010/05Plant u isolatiewerken of de installatie van zonnepanelen? Ook dit jaar heeft het Brussels Gewest weer aantrekkelijke premies voor energiebesparende maatregelen. Een financieel duwtje in de rug dat u wellicht best kunt gebruiken. Deze premies worden nog altijd beheerd door Sibelga. En het budget is met maar liefst 13% verhoogd. Sla ons magazine erop na voor alle informatie over de soorten premies en de procedure om ze aan te vragen.

Ander onderwerp is de veiligheid van ons aardgasnet. De ontploffing in Luik afgelopen winter heeft bij heel wat mensen vragen opgeroepen. Is aardgas wel zo veilig als men beweert? Zijn we wel beschermd tegen een ontploffing? Hoe reageer je het best op een lek, en vooral: hoe voorkom je een lek? In dit nummer kunt u onder andere lezen hoe wij, om de veiligheid van onze klanten te garanderen, tal van controles uitvoeren en snel optreden bij problemen.

Verder in dit nummer leert u meer over de Europese overschrijving en de IBAN-code, de nieuwe procedure om meters te identificeren en de nieuwe look van onze website op het internet.

Veel leesplezier !