• Artikel

Sibelga: talenten van hier en elders

Bij Sibelga werken niet alleen Brusselaars, Vlamingen en Walen. Ook de Franse, Italiaanse, Spaanse, Portugese en zelfs de Oezbeekse nationaliteit zijn er vertegenwoordigd. Zo’n 1000 medewerkers uit België of elders ter wereld staan tot uw dienst!

Een oude liefdesgeschiedenis bracht mij 11 jaar geleden naar België. En daar heb ik nog steeds geen spijt van.

In totaal werken er bij Sibelga niet minder dan 19 nationaliteiten. Na de Belgen, voeren de Fransen het lijstje aan met 22 vertegenwoordigers, gevolgd door de Italianen (15 vertegenwoordigers) en de Spanjaarden (11 vertegenwoordigers). 

Het afstandsrecord staat op naam van collega Gabriel, verantwoordelijke van het Intern labo en afkomstig uit Brazilië: ‘Een oude liefdesgeschiedenis bracht mij 11 jaar geleden naar België. En daar heb ik nog steeds geen spijt van. Mijn nieuwe leven hier bevalt mij prima!’

 Nationalites-info

Op zoek naar een boeiende job in een multiculturele omgeving? Bekijk snel onze vacatures!