ULB lanceert de masteropleiding
  • Nieuws

ULB lanceert de masteropleiding "Génie Lumière" met de steun van Sibelga: schrijf je in voor de conferentie en ontdek er alles over!

De Faculté d'Architecture la Cambre Horta en het Centre de formation continue en sciences humaines et sociales (HUSCI) lanceren een nieuwe opleiding Certificat d'Executive Master en Génie Lumière, met de steun van Sibelga 

Doel? 

Een opleiding bieden aan innoverende professionele profielen met geavanceerde competenties op het vlak van de voornaamste activiteiten inzake lichtontwerp, zowel binnen als buiten. 

In het kader van dat programma voor continue opleiding, staan ervaren opleiders, onder wie specialisten van Sibelga en internationale experts, die dicht bij de praktijk staan, klaar om hun expertise te delen met iedereen die interesse heeft in een kwalitatieve certificeringsopleiding op universitair niveau.

Ontdek er alles over tijdens de conferentie! 

Beroepshalve actief in de verlichtingssector? Schrijf u in voor de gratis conferentie “Comment la lumière devient matière?” op dinsdag 23 maart om 19.00 uur.

Praktische informatie 

  • Wanneer?  Verspreid over twee jaren van september tot februari. Eerste jaar: 17 sessies (op woensdag, donderdag en vrijdag)
  • Waar? Faculté d’Architecture la Cambre Horta of Solbosch, ULB Brussel
  • Informatie en inschrijvingen online 
  • Op zoek naar meer info? Een vraag? husci@ulb.be

Controllers ISL Ready