De Sibelga-website is vernieuwd om je nog beter van dienst te zijn!

Je hebt het goed opgemerkt, onze website is vernieuwd! Het doel? Je nog beter van dienst zijn.

De energiemarkt verandert snel, zeer snel! Zou je een paar jaar geleden overwogen hebben om in een elektrische auto te rijden, of je eigen groene energie te produceren via zonnepanelen of je aan te sluiten bij een energiegemeenschap?

Met al deze ontwikkelingen veranderen ook uw behoeften als klant. Om nog beter te kunnen inspelen op als deze veranderingen, hadden we een website nodig die klaar is voor de toekomst en je alle informatie kan geven die je nodig hebt. Dat hebben dan uiteraard gedaan! 

Tools voor een juiste dienstverlening

Naar onze Sibelga-website surf je niet voor de fun.  Als je op onze website moet zijn is dat meestal omdat je een specifieke actie moet uitvoeren of om specifieke informatie op te zoeken.

Daarom hebben wij een hele reeks toolss ontwikkeld om jou het leven gemakkelijker te maken. Op onze website kan je:

  • zelf je meterstanden invoeren;
  • de stroomonderbrekingen in Brussel in real time volgen; 
  • de geplande stroomonderbrekingen in het kader van de werken te raadplegen;
  • een storing in de openbare verlichting te melden en de oplossing ervan te volgen;
  • de oplaadtijd van een elektrische auto berekenen;
  • jouw EAN code te vinden;
  • u alle technische gegevens van je meter raadplegen;
  • een simulatie maken van je distributiekosten;
  • en nog veel meer...

Sommige van deze tools zijn nieuw, andere zijn verbeterd. Eén ding is zeker: wij blijven naar jullie luisteren om nog beter aan jullie behoeften te voldoen.

Snel en efficiënt

Je tijd is kostbaar. Daarom hebben we de structuur van de website helemaal herdacht, zodat je nog sneller vindt wat je zoekt. 

Als netwerkbeheerder zijn wij een aanspreekpunt voor tal van domeinen: van de capaciteit van uw oplaadpunt over onze rol als sociale energieleverancier tot de beheer van de straatverlichting in uw straat.  

Het is onze prioriteit u snel en gemakkelijk toegang te geven tot al deze informatie. Of je nu surft vanop je smartphone, tablet of pc.

Niet alleen virtueel

Veel bedrijven verwijzen hun klanten systematisch naar digitale oplossingen. Dit is niet de aanpak van Sibelga! Als openbare dienst is het voor ons van essentieel belang je steeds een alternatief aan te bieden. 

Sibelga is meer dan een digitale interface, het is een team van mannen en vrouwen die zich inzetten om jou de energie te geven die u dagelijks nodig hebt en om uw vragen te beantwoorden.

Op onze site zal je dus nooit hoeven zoeken naar een ons telefoonnummer: het staat op elke pagina vermeld.  Heb je een probleem of een vraag, je kunt ons altijd een bericht sturen of bellen. Onze teams staan steeds paraat om voor jou een oplossing te vinden! 

Geniet van je bezoek! 

Zoals je ziet, is onze nieuwe website er om jou van dienst te zijn! Zoals bij alles wat nieuw is, kan het nog enkele gebreken vertonen.
Merk je iets op dat verbeterd kan worden? Laat het ons dan weten door een e-mail te sturen naar communicatie@sibelga.be

Deze website is volledig gebouwe om mee te evolueren met jouw behoeften. Onze website groeit dus nog steeds! 

Bezoek sibelga.be