Onze stad, onze gedachten, onze steun
  • Nieuws

Onze stad, onze gedachten, onze steun

Sibelga is een op-en-top Brusselse onderneming. Elke dag opnieuw doorkruisen onze teams de stad. We kennen er elke straat en elk huis. Brussel is onze stad en ligt ons nauw aan het hart.

Onze gedachten

De aanslagen hebben ons allemaal diep geraakt.  We kennen allemaal wel één van de slachtoffers van ver of van dichtbij, of iemand die vlakbij de getroffen plaatsen was, die diezelfde metrolijn neemt, die in één van de buurten woont waar huiszoekingen zijn verricht, die op de luchthaven werkt of er aanwezig was.  Onze gedachten gaan in de eerste plaats uit naar de slachtoffers en hun familie, maar ook naar iedereen die getroffen is door deze situatie.

Onze steun

Als openbare dienst hebben wij helaas ook crisismomenten doorgemaakt. Wij weten dus hoeveel dergelijke situaties van iedereen vragen.  Daarom willen wij ook onze steun betuigen aan de andere Brusselse openbare diensten die in bijzonder moeilijke omstandigheden hun werk verrichten.  Wij denken in het bijzonder aan onze collega's van de MIVB, de politie, de brandweer, de ambulanciers, de ziekenhuizen, en de Brusselse autoriteiten.

Intussen blijven wij ons werk uitvoeren, Brussel van energie voorzien, zodat het leven in de stad kan worden voortgezet.