De Sibelga Academy biedt een brede waaier aan technische opleidingen op het gebied van aardgas en elektriciteit in het hart van Brussel. Kom uw vaardigheden ontwikkelen of behaal een Cerga-label!

Wist u dat? Als gas- of elektriciteitsprofessional hebt u toegang tot ons opleidingscentrum, de Sibelga Academy.

Dit centrum in het hart van Brussel beschikt over 11 opleidingslokalen en heeft 11 opleiders in dienst die elk op hun eigen gebied echte experts zijn. Bovendien beschikt het centrum over didactische gas- en elektriciteitsnetwerken om in alle veiligheid te kunnen oefenen.

Onze technische opleidingen rond gas en elektriciteit

We organiseren regelmatig opleidingen die openstaan voor professionals uit de gas- en elektriciteitssector. Hieronder vindt u enkele voorbeelden:

Cerga-label

Bent u verwarmingstechnicus/gasinstallateur? Ga voor het Cerga-kwaliteitslabel en voer gasinstallaties bij klanten uit die aan de nieuwste normen voldoen.

Opleiding gasmonteur

Valideer uw registratie als 'gasmonteur' als technicus bij een door Cerga erkend installatiebedrijf.

Opleiding elektrolassen

Word een erkend PE-lasser voor de opbouw van gasdistributienetwerken. We bieden opleidingen, kwalificaties en herkeuringen op het gebied van elektrolassen en stuiklassen, zowel met uw eigen uitrusting als met deze van Sibelga.

Opleidingen op maat

Vindt u niet wat u zoekt? Naast deze modules stellen we ook opleidingen op maat samen. Aarzel dus niet om ons te laten weten wat u nodig hebt!

Praktisch

Onze opleidingen vinden plaats in de Paleizenstraat 281-283 in Brussel. Inschrijvingskosten en duur variëren. De opleidingen worden in het Nederlands en het Frans gegeven.

Alle praktische informatie en de kalender van de komende opleidingen vindt u op de website van de Sibelga Academy.